Project Republic Digital: Transformacija baštine u digitalno doba

U veljači 2024. godine, započeli smo projekt Republic Digital koji je odabran za  sufinanciranje kroz Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

Naša vizija je pozicionirati se kao hrvatski lider u segmentu poslovnog savjetovanja za valorizaciju i interpretaciju kulturne i prirodne baštine. Naša misija je otključati potencijal baštine –  predočiti načine na koje može biti vrednovana, oblikovati to u projekt te prijaviti na vanjske izvore financiranja  – kako bi zaživjela u punom sjaju.

Većina naših klijenata su javni naručitelji – gradovi, općine i županije koje posjeduju ili su odgovorne za upravljanjem kulturnih i prirodnih dobara. Također surađujemo s javnim ustanovama u kulturi i prirodi poput muzeja i parkova prirode, udrugama civilnog društva i turističkim zajednicama. Klijentima pomažemo u promociji i očuvanju baštine te pri senzibilizaciji javnosti o važnosti zaštite.

Projektom Republic Digital imamo za cilj povećati vidljivost naše tvrtke u digitalnom okruženju. Kroz plasiranje cjelokupne ponude i novosti o uslugama tvrtke online, želimo približiti naše poslovanje javnosti te ih upoznati s uspješno realiziranim projektima.

Fokusiramo se na društvene mreže poput Facebook-a, Instagrama i LinkedIn-a, koje predstavljaju učinkovite medije za interakciju i plasiranje novosti.

Čitamo se!

Financira Europska unija – NextGenerationEU.

Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.