Republic i Veleučilište u Šibeniku potpisali partnerski ugovor o suradnji

Suradnja Veleučilišta u Šibeniku i tvrtke Republic

Republic i Veleučilište u Šibeniku potpisali su partnerski ugovor o suradnji s ciljem podizanja kvalitete obrazovnog i stručnog rada. Sporazum su u prostorijama veleučilišta potpisali dekan Veleučilišta dr. sc. Ljubo Runjić, prof. struč. stud. i direktor tvrtke Republic, Marko Barišić.

„Partnerstvo je sklopljeno s ciljem da se stvori suradnička i poticajna atmosfera za razmjenu znanja, iskustava i ideja koja će studentima Veleučilišta pružiti uvid u praksu i razviti njihova praktična znanja na polju upravljanja i prezentacije baštine, rekao je Marko Barišić.

„Jako smo uzbuđeni što nam se otvara mogućnost da oblikujemo percepciju mladih ljudi o kulturnoj i prirodnoj baštini. S mnoštvom projekata iza sebe, vjerujemo da ćemo im moći približiti koncepte koji su im poznati, ali i upoznati ih s izazovima koji nisu vidljivi u teoriji.“ – dodala je Mirna Vulin, suvlasnica tvrtke.

Partnerski sporazum Republic i VUŠ korak je u realizaciji poslovne strategije tvrtke koja ima za cilj prenošenje znanja i jačanje edukativnih kapaciteta o kulturnoj i prirodnoj baštini Hrvatske.