Upoznajte Speleon u OneTake videu

Jedan od najnovijih načina da doživite ovaj centar je putem zanimljivog OneTake videa koji je osvanuo na službenim Facebook stranicama Baraćevih špilja. U ovom „letećem“ obilasku centra, snimljenom u jednom neprekinutom snimku, bez rezova ili montaže, možete vidjeti što nudi posjetiteljima.

Hrvatsko podzemlje otkriva mnoge tajne koje mame istraživače i avanturiste. Jedno od najnovijih odredišta koje vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz podzemnu baštinu zemlje je centar za podzemnu baštinu Speleon. Otvorenju ovog centra početkom godine osobno smo prisustvovali. Na 850 četvornih metara nalazi se pravi biser koji će zadovoljiti znatiželjne duše i istraživače u potrazi za nevjerojatnim iskustvima. Centar predstavlja priliku da uronite u tajanstveni svijet podzemlja, saznate o stoljetnoj povijesti špilja, a ujedno i da shvatite važnost očuvanja ovih prirodnih dragulja.

Sav sadržaj centar za podzemnu baštinu Speleon prilagođen je i najmlađim uzrastima željnih novog znanja, kroz kombinaciju hiperrealističnih, multimedijalnih te osjetilnih sadržaja i eksponata.

Sve detaljnije informacije o centru i obilasku možete naći na službenim stranicama Baraćevih špilja.