Završen MEET UP u Trokutu: Baština v2.0 – „Priče koje mijenjaju zajednicu“

Naša tvrtka Republic d.o.o., sinoć je održala edukaciju pod nazivom Baština v2.0: „Priče koje mijenjaju zajednicu“ pred punim tribinama šibenskog Trokuta – Inkubatora za poduzetništvo i nove tehnologije. Kreativni dvojac, Marko Barišić i Mirna Vulin, pripremio je zanimljivo izlaganje, pružajući šibenskoj publici uvid u samo neke od mnogobrojnih projekata u kojima su sudjelovali. Također su publici predstavili i tehnologije s kojima su obogatili kulturni sadržaj lokalnih zajednica.

Tijekom 40-tak minuta prezentacije, kroz primjere Muzeja betinske drvene brodogradnje, Nikola Tesla Experience Centre-a i Speleona – centra podzemne baštine u Rakovici, Mirna i Marko opisali su cijeli proces stvaranja muzeja ili centra, o stanju područja prije projektiranja do benefita koje su projekti pridonijeli lokalnoj zajednici nakon njihove provedbe.

Ponosni smo što je i struka prepoznala rad našeg tima, pa je tako eksponat Nikola Tesla u sklopu Nikola Tesla Experience Centre-a osvojio nagradu na Zagreb Design Week-u a Muzej betinske drvene brodogradnje uvršten je u top 20 europskih muzeja prema britanskom magazinu TravelMag.

U fotogaleriji možete vidjeti sinoćnju atmosferu u Trokutu, a sve aktualnosti o našim projektima možete pratiti na našim službenim stranicama, kao i društvenim mrežama.